Logo dizajn

izrada logoa

U procesu ste razvijanja velikog posla, i na korakog do tog neverovatnog poslovnog proboja? Međutim, nedostaje Vam jedan veoma važan detalj, koji biste svakako trebali da posedujte pre punog razvoja svog poslovanja, taj detalj je – logo Vaše firme. Vreme u kojem svaka iole važna kompanija, firma, brend ima svoj prepoznatljivi logo koji je izdvaja od drugih, odavno je došlo. Bez kvalitetnog logoa koji bi trebao da na što jednostavniji i dopadljviji način predstavi sve ono što promovišete, Vaša firma/kompanija se ne može nazvati ozbiljnom; zaista je tako, odavno su logoi kao zaštitni simobli, pečati, odnosno glavna obeležja ušli u arenu marketinga. Svi znamo koliko je teško odneti bar jednu bitku u toj, poemnutoj areni markteniga, na tom velikom tržištu na kojem svakim danom niču nove konkurentske firme i kompanije.logo dizajn sajta Upravo zbog te neverovatno velike konkurencije neophodno je voditi računa i kod najsinitnijih detalja koji mogu doprineti boljem marketingu, a samim tim i boljem poslu. Možda Vam se na prvi pogled čini da je dizajn logoa Vaše firme upravo jedan sitan detalj, međutim on je mnogo više od toga – on je prepoznatljiv simbol Vaše firme, nešto što bi trebalo da Vas reklamira uvek i svuda. Dakle, on je jedna od Vaših glavnih reklama. Sitan detalj nikako ne može biti nešto što će na veoma opisan i simobličan način predstavljati Vašu firmu.

Važnost i neophodnost posedovanja logoa odavno više niko ne dovodi u pitanje, a ono što se dovodi u pitanje veoma često jeste dizajn logoa. Odavno važi ona stara izreka da „o ukusima ne treba raspravljati“, međutim logo dizajn predstavlja mnogo više od pukog polemisanja o estetici. Logo dizajn je jedan veoma komleksan posao jer se logo ne kreira samo tako da bude svima dopadljiv već i da na što bolji način predstavi suštinu frime/komapnije čiji zaštitni simbol treba da bude. Pre svega veoma je teško bilo šta dizanirati što će se dopadati svima, ali važno je da iako logo možda nebude odgovarao svim ukusima (što je praktično i  nemoguće) da odgovara većini, ali i da svima barem privuče pažnju.

Jednostavnost i pogađanje suštine su osnovni motivi kojima sa vodimo kada kreiramo jedan nov logo. Mi imamo zaista mnogo isksutva kada je reč o dizajniranju logoa, i mnogi danas prepoznatljivi simboli jesu naše kreativnosti delo. Ukoliko je i Vama potrebno kreiranje logoa koji će na najefektniji mogući način predstaviti Vašu firmu i sa kojim će biti očigledno šta je to što Vi nudite i šta sve promovišete, onda je vreme da nam se javite. Mi smo spremni na potpunu saradnju i pravi dogovor oko diazjniranja Vašeg logoa; jer smo svesni da je u pitanju sibmol koji će ugi niz godina predstavljati Vašu frimu, i znamo koliko je važno imati jedan ovakav pravi pečat.logo dizajn sajta Dakle, ukoliko Vi imate neke ideje oko toga šta bi se sve na lologu trebalo nalaziti, šta bi trebalo da piše, ili koje boje su Vam važne da se pojave, da li postoji neka dodatna poruka koja bi trebala kroz logo da bude jasna i sl. Vi nam ih obavezno saopštite kako bismo došli do dizajnerskog rešenja koje će se Vama dopasti. Znači, mi ne moramo sve raditi na svoju ruku, mada je i ovo moguće ukoliko Vi nemate baš nijednu ideju ili sugestiju, te ostavljate svu kreativnost na nama. Mi smo tu za dizajn Vašeg logoa, bilo da je Vam je potrebno samo da uradimo tehnički deo i sporevedemo Vaše ideje u delo, bilo da je potrebno da sami osmsilimo celu koncepciju, bilo da Vam je potrebno redizajniranje  idoterivanje postojećeg logoa. Mi smo tu za bilo koju vrstu usluge koja spada pod Logo dizajn.

Važno je napomenuti da pre nego što finaliziramo dizajn Vašeg novog logoa, da ćemo se uvek posavetovati sa Vama, tj. da ćemo Vam uvek ponuditi nekoliko različitih varijatni od kojih ćete Vi sami odabrati onaj koji po Vama najviše odogovara Vašoj firmi. Dizajniranje jednog logoa neverovatno je deliaktan posao koji može ili poboljšati poslovanje Vaše firme i pomoći u razvijanju prepoznatljivog i omiljenog brenda, ali isto tako, ukoliko se dizajnom ne pogodi suština, on može dosta uporiti razvoj poslovanja. Verovatno i sami znate iz ličnog iskustva, ukoliko imate neki npr. sportski brend koji Vam je drag i koji Vam se više puta pokazao kao veoma kvalitetan, da se nećete mnogo razmišljati oko kupovine kada na sledećem komadu odeće budete videli njihov logo. Živimo u vremenu koje je neverovatno brzo i nemamo mnogo vremena da čitamo šta nam to firme, komanije i sporski brendovi poručuju, zbog toga je vrlo razvijena ova vizuelna komunikacija koja na najkraći mogući način prenosi poruku firme koju predstavlja. Mi Vam, stoga, nudimo dizajn logoa koji će na najbolji i najtraktivnji mogući način ostavriti pravu vizuelnu komunikaciju sa Vašim budućim mušterijama. Kreirajte Vaš simbol, Vaš pečat, Vaš indetitet, privucite pažnju na sebe, ponosno zauzimte svoje mesto u ovom velikom svetu – uz pomoć kvalitetnog logo dizajna.